۱

عملکرد سنسورهای حرکتی و روشنایی که به سنسورهای راه پله هم معروف است به این شرح می باشد :این سنسور ها به گونه ای طراحی شده است که وقتی در مدار تحت پوشش این سنسورها حرکتی صورت پذیرد و یا در بعضی از مدل های حساس به صدا،صدایی بوجود آید، این سنسورها به لامپ فرمان داده و لامپ روشن می شود. کاربرد دیگر درسیستم دزدگیرها است.

مادامیکه این حرکت در محیط وجود داشته باشد سنسورمتوجه حرکت است و لامپ روشن می ماند و به محض عدم وجود حرکت، سنسور با توجه به مدت زمانی که برایش تعریف شده لامپ را روشن نگاه می دارد و بعد از این مدت لامپ خاموش می شود.

از جمله ویژگی های این سنسور ها قابلیت برنامه ریزی آنها در سه مدل تنظیماتی می باشد :

۱- حساسیت :

میزان حساسیت این سنسور ها قابل تنظیم است. می توان به حدی زیاد نمود که به کوچکترین حرکت حساس باشد یا این حساسیت را تا حد قابل ملاحظه ای کم نمود.

۲- زمانبندی سنسور:

زمان روشن نگاه داشتن روشنایی توسط سنسور قابل تنظیم و در اختیار مصرف کننده است و از ۷ ثانیه تا ۷ دقیقه قابل تنظیم می باشد.

۳- لوکس سنسور:

در برخی از مکان ها در روز نور به اندازه ی کافی در محیط وجود دارد و دیگر احتیاجی به روشن شدن لامپ نیست مانند نورگیرها و پارکینگ و . . .در این حالت می توان سنسور را به گونه ای تنظیم کرد که وقتی نور محیط از حد قابل توجهی کمتر شد، سنسور به لامپ فرمان روشن شدن دهد. اما در مواردی که نور محیط به اندازه کافی است با حرکت کردن ، سنسور متوجه حرکت شده ولی به لامپ فرمان روشن شدن نمی دهد

مزایای استفاده از سنسورهای روشنایی :

صرفه جویی در مصرف برق

طولانی شدن عمر لامپ ها (به علت کمتر روشن شدن بودن لامپ ها)

بهترین جایگزین برای کلید و تایمر

روشن و خاموش شدن به موقع لامپ

طراحی شکیل

مجزا نمودن هر پاگرد از سایر پاگرد ها

روشن نماندن چراغ ها در موارد غیر نیاز

امکان روشن کردن یک لامپ از طریق دو یا چند سنسور

قیمت پایین این سنسور ها با توجه به کارایی

توضیحات:

-سنسورقابلیت نصب در تمام مکان ها از جمله: اتاقها ،راه پله ها ، پارکینگ ، اتاق پرو مغازه ها ، مدارس ، دانشگاه ها ، ادارات ، اتاق های کنفرانس

– هنگام روز و یا نور قوی روشن نمی شود.